Tips bij het posten van comments

  • 0 Reacties
  • 6239 Gelezen
Gepost op: 17 januari 2009, 10:54:17
Tips bij het posten van comments

Vaak posten mensen bij een creatie alleen maar: 'Mooi!' of: 'Niet mooi!'. Hier heeft degene die zijn creatie op dutchgimpers heeft gezet niet zoveel aan. Waarschijnlijk wil hij weten wat hij beter kan doen, of wat juist goed was en dus wat hij vaker kan gebruiken. Daarom hier enkele richtlijnen voor het posten van comments:

1. Hou het niet bij één woord.
Houdt er mee rekening dat degene die een creatie post zijn best heeft gedaan om iets moois te maken. Aan een woord heeft hij niet zoveel, liever zou hij willen weten wat hij goed en wat hij minder goed heeft gedaan.

2. Kijk goed voordat je wat post.
Het is belangrijk dat je eerst goed inspecteert waar je kommentaar op geeft. Als je zegt: 'De lighting is niet goed!', zeg dan waar in de signature deze niet goed is en hoe het verbeterd kan worden.

3. Gebruik opbouwende kritiek.
Je kunt wel zeggen dat je iets totaal niet mooi vind, maar daar hebben mensen niet zoveel aan. Beter kun je zo precies mogelijk uitleggen wat er verbeterd kan worden zodat de starter van het topic weet wat hij kan verbeteren.

4. Het blijft jouw mening.
Wat je post is jouw mening. Als de topic starter of iemand anders het er niet mee eens is, respecteer dit dan. Iedereen kijkt anders naar creaties en iedereen vindt andere dingen mooi.

5. Pleeg geen plagiaat.
Vaak heb ik gezien dat mensen de creatie van iemand downloaden en hem veranderen. Misschien is de topic starter hier helemaal niet blij mee. Vraag het daarom eerst voordat je zelf dingen aan iemand anders zijn creatie gaat veranderen.

- Als je iets wilt toevoegen of veranderen stuur dan een persoonlijk bericht.

« Laatst bewerkt op: 16 maart 2015, 21:52:36 door E. Sullock Enzlin »
Tips bij het posten van comments: http://www.dutchgimpers.nl/forum/index.php?topic=142.0
Doenskie