Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - jumbojet

Pagina's: [1]
1
GIMP resources / Re: Resynthesizer
« Gepost op: 31 juli 2019, 08:36:38 »
Inmiddels heb ik de plug-in gevonden op een gimp forum https://www.gimp-forum.net/Thread-Resynthesizer-heal-selection-plugins-for-Windows dus als iemand er interesse in heeft kan ie hem daar vinden

2
GIMP resources / Resynthesizer
« Gepost op: 30 juli 2019, 22:39:25 »
Ik ben op zoek naar de plugin Resynthesizer maar kan hem nergens vinden. Is er iemand die weet waar ik deze kan vinden?

3
Inmiddels het ik hde layer effects op de juiste manier ge´nstalleerd! Was ff zoeken maar gelukt! En het werkt!

4
Dankjewel voor je antwoord, ik heb gezocht naar de gebruikers ingang voor de plugins maar kon het helaas niet vinden. Maar het werkt in ieder geval wel nu

5
oeps, ik was een beetje dom, ik had het hele mapje in de plug in directory gesleept. Het moest enkel het py bestand zijn. Het werkt nu. Alleen zijn ze Engelstalig. Zijn er ook Nederlandstalige plug-ins voor laagstijlen?

6
Hoi, ik ben een nieuwe gebruiker en wilde layer efects installeren in Windows 10. Heb dit gedaan door het mapje layer effects met het py bestand in de map Local Disc (C:) > Program Files > GIMP 2 > lib > gimp > 2.0 > plug-ins te zetten dat zou het dan moeten doen. Maar na herstarten van Gimp zie ik de layer effects niet staan. Wat moet ik doen om dit werkend te krijgen?

Pagina's: [1]