Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - jaapz

Pagina's: [1]
1
Showcase / VERPLAATST: Uit alle lagen een selctie verwijderen
« Gepost op: 16 februari 2010, 16:14:58 »

2
Over de site / Is er iemand aan het prutsen met dg.nl?
« Gepost op: 7 augustus 2009, 11:14:56 »
De hele template van dg is verknalt. Is er iemand mee bezig? Heeft de host een update geinstalleerd? Wat is er aan de hand?
Gister heeft dilophodd me ook al geattendeerd op veel errors die nu weg blijken te zijn, ik ga er vanuit dat dat hier mee te maken heeft, kheb al een mailtje naar leendert gestuurd...

3
Wedstrijden en projecten / Puppy Linux Wallpaper Contest
« Gepost op: 14 juli 2009, 20:31:29 »
Hallo mensen!

Om een leuk project met zijn allen te hebben, en om de wedstrijden een beetje te boosten heb ik besloten een kleine Puppy Linux Wallpaper Contest te starten. De opdracht in deze wedstrijd is om een zo mooi mogelijke achtergrond te maken voor het besturingssysteem Puppy Linux, hierbij MOET je gebruik maken van één van de puppy linux logo's die te vinden zijn op het internet.

Voor meer info over puppylinux zie: http://www.puppylinux.org
Voor puppy linux logo's zie google.

Uiteindelijk ga ik de beste wallpapers in een zipje posten op het puppylinux forum in deze thread! Door mee te doen aan deze wedstrijd geef je mij toestemming dit te doen. (<-- vrijwaring voor anti-rip gezeik enzo xD)

Inzending grootte: tenminste eentje van 1280x1024, net iets groter dan het gemiddelde scherm dus. Maar feel free om breedbeeld versies, grotere of kleinere versies etc te maken.

De wedstrijd zal eindigen wanneer ik denk dat het een goeie tijd daarvoor is, dat zal dus ergens binnenkort zijn, dus zend snel in! (maar niet te snel, het moet wel mooi worden ;))

Hopelijk word dit een leuke wedstrijd met veel inzendingen!

4
Wedstrijden en projecten / Wedstrijden dood
« Gepost op: 11 juli 2009, 14:44:11 »
Volgens mij gebeurd hier echt nooit meer wat... Wat gaan we hier aan doen? Volgens mij is wedstrijd 3 allang afgelopen maar daar is nogsteeds geen stemtopic voor, wie is hier verantwoordelijk voor? Murtun? Leendert?

5
Showcase / VERPLAATST: Fijne koninginnendag!!
« Gepost op: 1 mei 2009, 15:20:17 »

6
Over de site / Algemene lay-out regels artikelen
« Gepost op: 28 april 2009, 19:20:04 »
Ik heb even naar de artikelen gekeken, en eigenlijk iedereen die een artikel schrijft geeft deze vorm op zijn eigen manier. Is het misschien een goed idee om een aantal lay-out regels op te stellen waar elk artikel aan moet voldoen? Hiermee behoud je de eenheid van de artikelen zeg maar. Als elk artikel er weer anders uit ziet geeft dat nogal een slordige indruk...

Ben benieuwd! :D

7
GIMP resources / Liquid Rescale plugin
« Gepost op: 5 april 2009, 11:09:13 »
Ik heb een hele handige en grappige plugin gevonden waar je echt wat mee kunt :P
Normaal als je een plaatje scaled, word alles helemaal lelijk en uitgerekt. Met deze plugin kun je aangeven welke delen niet uitgerekt moeten worden, en als je hem dan scaled, blijven die delen onaangetast. Na het scalen lijkt het net of je de foto gewoon zo hebt genomen.

Voorbeeld:


http://registry.gimp.org/node/144

8
Huiskamer / (C) In plaatjes
« Gepost op: 3 april 2009, 16:24:56 »
Warg, it drives me crazy. Waar heb ik het over? Die overhuge (C) tekentjes in sommige plaatjes... Is het niet wat overdreven om dat in je plaatje te zetten, het verruineert je hele plaatje ongeveer, bovendien maakt het geen reet uit als er alleen heel groot (C) staat, aangezien je naam er niet bij staat.

Niemand anders die zich hieraan ergert?

9
Showcase / VERPLAATST: Max's Paintings =D
« Gepost op: 14 maart 2009, 16:05:13 »

10
Huiskamer / Show your Desktop!
« Gepost op: 2 maart 2009, 17:13:12 »
Ik dacht laat ik weer een show-your-desktop-topic maken :P

Even een regeltje:
  • zet geen hele screenshot in dit topic, zet liever een kleine versie die in het forum past, of een linkje naar de grote versie neer

Ik begin:
http://www.jaapz.nl/dump/browndesk.png

Pagina's: [1]