Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Theo Richel

Pagina's: [1]
1
Stel je vragen! / Re: Hoe maak ik deze plaat transparant
« Gepost op: 30 januari 2019, 12:08:43 »
't Is al opgelost, zie http://theorichel.nl/straling . Nogmaals zeer bedankt.!

2
Stel je vragen! / Re: Hoe maak ik deze plaat transparant
« Gepost op: 30 januari 2019, 11:33:08 »
Nou een beetje Superman ben ik wel want het ging toch bijna in een keer. Maar dat komt toch vooral omdat jij het zo duidelijk opschreef. Zeer bedankt!
Toch nog een vraag; Ik heb nog een tekstblokje toegevoegd, maar als ik dat wil verplaatsen schuift de hele background  ook mee. Ik dacht dat het iets te maken had met anchor/float, maar ik zie geen mogelijkheid om een float commando te geven en het is wellicht de verkeerde benadering.

3
Stel je vragen! / Hoe maak ik deze plaat transparant
« Gepost op: 29 januari 2019, 14:50:23 »
Kan iemand mij op weg helpen, ik heb me nu vele uren wezenloos geklikt (en gelezen), maar ik kom er niet uit en het is voor een echte Gimper wsch een peuleschil. De bijgaande xcf bestaat uit een achtergrond, een roentgenfoto van een opgestoken duim en een tekstregel. De bedoeling is dat de foto transparant wordt, althans het zwart, niet de hand, zodat de onderliggende tekst zichtbaar wordt. Ik heb al alphakanalen toegevoegd, de layerdialoog laat een dambordje zien, maar er gebeurt niets.

Alvast zeer bedankt!

Pagina's: [1]