Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - szal

Pagina's: [1] 2 3 4
1
Huiskamer / BOVAg garantie
« Gepost op: 13 december 2015, 16:31:14 »
Ik weet eigenlijk niet of ik deze vraag kan/mag stellen in dit forum.

Wanneer een autobezitter een garage opdracht geef om zijn auto een grote beurt te geven en datgene dat aan reparatie toe is te repareren, is de staat van deze auto dan vervolgens vergelijkbaar met de staat van een willekeurige occasionauto die onder BOVAG garantie wordt aangeboden? Of wachten sommige garages liever af of er binnen de garantietermijn een reparatie zich aandient. (in de hoop dus dat-ie buiten de garantietermijn valt). Die verleiding lijkt me nogal op de loer te liggen namelijk.

Kortom: Hoe betrouwbaar is het verschijnsel BOVAG garantie in de praktijkvoor een koper ?

2
Stel je vragen! / Re: Twee foto's in een.
« Gepost op: 8 december 2015, 23:25:35 »
JA! Bedankt. Het is gelukt.

3
Stel je vragen! / Re: Brush Silhouette
« Gepost op: 8 december 2015, 16:38:42 »
Jullie hebben me wel nieuwsgierig gemaakt. Waarvoor gebruik je deze 'brushes'?

4
Stel je vragen! / Re: Twee foto's in een.
« Gepost op: 8 december 2015, 16:29:56 »
Ik begrijp het. Ik kreeg inderdaad twee liggende foto's naast elkaar maar er bleef daaronder een brede witte laag over. Mijn doel is om beide foto's beeldvullend te hebben binnen het canvas.

Resumerend: Zoals je al aangaf heb ik een canvas gemaakt van 10cm hoog en 30 cm breed. Daar moeten toch precies 2 foto's van 10cm. hoog en 15 cm. breed binnenvallen? Maar het werkt niet, tenminste niet zoals ik het doe.
Al vast dank voor een nieuwe suggestie.

5
Stel je vragen! / Re: Twee foto's in een.
« Gepost op: 6 december 2015, 17:50:33 »
Hoe bedoel je: open de foto waar de andere twee op moeten liggen? Ik wil de twee foto's samenbrengen in een 'leeg' vak. Dus niet over een bestaande foto heen.

6
Stel je vragen! / Twee foto's in een.
« Gepost op: 4 december 2015, 23:00:30 »
Hoe kan ik binnen het formaat van een foto twee afbeeldingen plaatsen met een kleine tussenruimte. Dus eigenlijk twee verschillende foto's zo verkleinen dat ze naast elkaar geplaatst staan in een kader met een klein wit randje ertussen.

7
Stel je vragen! / Afwijking bij bestanden verkleinen
« Gepost op: 11 april 2014, 15:59:16 »
Ik voeg regelmatig bij een mailbericht attachment twee foto's bii als attachment. Ik weet dat het anders kan maar deze methode prefereer ik. Ik verklein de bestanden dan eerst in Gimp via -exporteren-, tot 250MB. De ontvanger heeft zich daarmee akkoord verklaard.
Nu krijg ik de laatste keren dat ik dat doe bij de verzonden bestanden in de lichte partijen rare, vrij grote witte vlekken in het beeld; een beetje zoals lekkagevlekken op een witte muur eruit kunnen zien. Vroeger geen last van, nu wel. Weet iemand hoe dat komt en hoe ik dat vermijden kan? (Veel zwaarder dan 250MB wil ik niet gaan bij het verzenden)

Szal

8
Stel je vragen! / Re: Fotobestand in zijn geheel vergroten.
« Gepost op: 8 maart 2014, 22:58:55 »
OK. Vergeet m'n opmerking over dataverlies. Ik wil alleen weten hoe je een foto in z'n geheel kan vergroten. Met een selectie gaat dat eenvoudig via de optie-schalen-. Maar waarom lukt het niet bij een 'hele' foto?

9
Stel je vragen! / Fotobestand in zijn geheel vergroten.
« Gepost op: 7 maart 2014, 12:49:41 »
Als ik in Gimp een uitsnede maak van een bepaalde foto wordt die foto kleiner. Kan ik hem vervolgens ook weer groter maken tot het formaat wat de foto had voordat ik er een uitsnede van maakte, al gaat het gepaard met dataverlies? Met de optie schalen is het me in elk geval niet gelukt.

10
Stel je vragen! / Tint/Verzadiging werkt nauwelijks
« Gepost op: 30 januari 2014, 16:51:32 »
Als ik via Kleuren naar Tint/Verzadiging ga werkt deze mogelijkheid bij mij bijna niet. Van de gegeven opties krijg ik de indruk dat je bepaalde kleuren in je foto afzonderlijk van de andere kunt be´nvloeden. Maar ik zie bijna geen effect. Doe ik iets niet goed of heb ik een verkeerd begrip van deze mogelijkheid?

11
Stel je vragen! / Re: Hoe moet ik foto's openen in Gimp?
« Gepost op: 14 november 2013, 13:15:46 »
Alles werkt weer als vanouds. Ben met de installatie helemaal opnieuw begonnen nadat ik Slim Cleaner zijn werk heb laten doen. Bedankt voor de adviezen.

12
Stel je vragen! / Re: Hoe moet ik foto's openen in Gimp?
« Gepost op: 13 november 2013, 23:29:11 »
Ik heb nu van alles geprobeerd en dat heeft het waarschijnlijk alleen maar erger gemaakt. Voorheen kon ik van mijn fotoprogramma Windows Live Photogallery bestanden tenminste nog SLEPEN in Gimp, maar dat kan nu ook niet meer.
Ook de bestandsnaam invoeren bij de zoekoptie van - openen- lukt niet.

13
Stel je vragen! / Re: Hoe moet ik foto's openen in Gimp?
« Gepost op: 12 november 2013, 18:59:26 »
Toevoeging aan mijn vorige bericht:
Wat wel als mogelijkheid naar voren komt bij -openen met- is: -Gimp set-up-. Maar als ik dat kies zou ik elke keer opnieuw Gimp moeten downloaden.
In mijn lijst van Program Files komt Gimp niet voor terwijl ik Gimp wel degelijk heb gedownload.

14
Stel je vragen! / Re: Hoe moet ik foto's openen in Gimp?
« Gepost op: 12 november 2013, 15:00:06 »
Bedankt Frans voor je werk. Ik gebruik Windows 7, maar bij de optie -openen met- komt Gimp juist niet voor. Dat wat de oplossing zou moeten zijn wordt dus al in de kiem gesmoord.

15
Stel je vragen! / Re: Hoe moet ik foto's openen in Gimp?
« Gepost op: 11 november 2013, 11:37:59 »
Ik kom er niet uit. Mede omdat ik met Windows werk en dat maakt het allemaal anders.

Pagina's: [1] 2 3 4